Nieuwsbrief april 2023 (belangrijk)

Beste Karateka’s, Leraren & Sportscholen,
Sinds 1 Januari 2023 is de Stichting Karate Nederland officieel overgegaan naar de Karate Bond Nederland, en is de stijl Karate-Jitsu van de SKN opgenomen als platform binnen de KBN.
De afgelopen maanden hebben al veel sportscholen zich bij de KBN aangemeld. Voor diegene die dat nog niet hebben gedaan en dat wel willen, raden wij met klem aan dit op korte termijn te doen. Indien hulp gewenst is laat het dan aan ons weten.
Het is vanaf heden mogelijk om als lid van een sportschool/vereniging aan te melden bij de KBN via https://www.kbn.nl/online-aanmelden-als-lid/
In het menu kunt u de sportschool/vereniging aanklikken waar u lid van bent.
indien deze nog niet in de lijst is opgenomen kunt u SKN opgeven, en in het opmerkingen veld aangeven bij welke sportschool/vereniging u bent aangesloten.
Vergeet ten alle tijden niet in het opmerkingen veld op te geven dat u SKN lid bent zodat er geen inschrijfkosten worden berekend.
Tevens is er de mogelijkheid om aan te melden voor de komende dan-examens. Aanmelden kan tot en met 11 mei 2023 via https://www.kbn.nl/kennisbank/aanmelden-examens/
Met vriendelijke groet,
Stichting Karate Nederland